Cesar Hoeksewaard

Praktijk Oefentherapie Cesar Hoeksewaard was al een tijd lang online toen ze zich realiseerden dat hun website wel een update kon gebruiken.

Ze gaven Jesse de opdracht de layout te moderniseren en de informatie te verrijken en vernieuwen. Inclusief een contactformulier is de website flink gebruiksvriendelijker geworden.

Dit project werd uitgevoerd in opdracht van:

Yvonne Maduro

Via onze praktijk kwamen we in contact met Jesse Tilro. Onze website had dringend een update nodig en onze grote wens was dat daar een contactformulier aan toegevoegd zou worden alsook een aantal links.

Jesse heeft aan onze website een harde dobber gehad. Niet alleen door de grote hoeveelheden teksten die ingevoerd moesten worden, maar vooral omdat hij te maken had met de wensen van maar liefst 5 oefentherapeuten waardoor er geregeld wat aangepast en/of veranderd moest worden.

Uiteindelijk hebben alle inspanningen (en niet te vergeten het engelengeduld van Jesse!) geleid tot een mooie, vernieuwde website met een goed functionerend contactformulier en vele link-mogelijkheden, waar we uiterst tevreden over zijn.

Ook de nazorg ervaren we als zeer positief; het nodige onderhoud aan onze website wordt iedere keer weer zeer snel door Jesse uitgevoerd.