Dainitji

Stichting Dainitji verzorgt Aikido trainingen in de Hoeksche Waard voor jong en oud. Naast het bieden van informatie over deze trainingen op het web was de stichting ook gebaat bij een goed registratie systeem voor de inmiddels grote groep leden.

Daarom is dainitji.nl een website geworden die duidelijke informatie biedt voor zowel nieuwe bezoekers als reeds geregistreerde leden middels een aparte leden portal.

Aan de achterzijde is de website tevens voorzien van tools om de planning en administratie te vereenvoudigen voor de docenten bij Dainitji.

Dit project werd uitgevoerd in opdracht van:

Erwin Niedeveld

Het bestuur van Stichting Dainitji vind een website een belangrijk communicatie instrument voor haar doelgroep. Bij het ontwerp van de basis website en het verdere ontwikkelproces naar een steeds verdere verfijning van bijvoorbeeld het CMS is zeer nauw samengewerkt met Jesse Tilro. Hoewel technisch veel mogelijk is gebleken, blijft elke beslissing maatwerk en dat is wat Jesse ons gebracht heeft. Een website verdient onderhoud en aandacht, niet alleen aan de voorzijde, maar vooral ook aan de technische achterzijde. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de inmiddels lange samenwerking. Wat ons betreft zal de website nooit af zijn, omdat de wensen en omstandigheden eveneens veranderen.