Hoefnagel Woningmarktonderzoek

Ruud Hoefnagel heeft jaren ervaring binnen het vakgebied woningmarktonderzoek. Hij koos er uiteindelijk dan ook voor het werk binnen dit vakgebied voort te zetten als zelfstandig ondernemer. Bij een onderneming hoort natuurlijk een passende website.

Op basis van de huisstijl die Ruud reeds had laten ontwerpen, ontwierp en ontwikkelde Jesse een passende website. Met op maat gemaakt CMS modules is Ruud nu in staat zijn teksten en portfolio gemakkelijk te beheren.

Dit project werd uitgevoerd in opdracht van:

Ruud Hoefnagel

Eigenlijk bij toeval ('via-via') kwam ik in contact met Jesse Tilro, toen ik als beginnend ZZP-er de behoefte voelde om deze onderneming ook met een goede website kracht bij te zetten. Hij heeft de opzet van die website met enthousiasme en daadkracht opgepakt. Dat begon met het goed luisteren naar mijn wensen en ideeën, het aftasten van de ontwikkelingsrichting en het vervolgens neerleggen van een concreet voorstel in de vorm van een eerste, ruwe demo. En dat proces verliep voorspoedig! Eigenlijk stond de uiteindelijke opzet en vormgeving van de website al snel in de steigers. Het 'finetunen' ervan heeft Jesse bovendien prima volbracht. Dit ging gepaard met een fijne samenwerking en een prettige, bereidwillige werkhouding naar mij toe, teneinde echt 'de puntjes op de i' te krijgen.